FUGER SLIK DU VIL HA DET

Multicolor   Fargerådgivning   Produkter   Service   Referencer

UTFORME DAGLIGROM INDIVIDUELT

Individualitet er en trend i alle områder av livet. I stedet for standardløsninger er mangfold trendy. Også i hver detalj av våre dagligrom.

Et helt avgjørende element er fugen. Fargen har en enorm påvirkning på virkningen av flisene samt hele rommet.

Med fugeløsningene fra PCI finner du den perfekte fugefargen for ethvert rom – i den utvalgte flisen, i kontrast til dette eller i samsvar med andre farger i rommet. Helt etter din smak.

Maksimal utformingsfrihet tilbyr f.eks. PCI Durapox Premium Multicolor. Fugemørtelen finnes i hundrevis av farger – for hver flis finnes en passende fuge, for hvert rom finnes det ønskede designet. Dette fargespektret er unikt på markedet – som det digitale fargeavlesingsapparatet PCI Colorcatch Nano, som gjør det mulige med hurtig og enkel vidualisering av passende fugefarge.

FUGEFARGENE GIR ROMMET SÆRPREG

Fugefarger – tilpasset flisene – gir rommet en rolig og homogen virkning.

Lett avvikende fargetoner mellom fuger og fliser strukturerer og gir overflatene liv. Sterke kontrastfarger på fugene fremhever karakteren til flisfargen målrettet eller gjør den mildere.

Opplev effekten av ulike fugefarger på flisbelegg: Klikk ganske enkelt på eksemplene og la deg begeistre. Likt belegg – helt annen virkning med annen fugefarge.

FUGER - ET SMAKSSPØRSMÅL

Vi sammenligner fuger med krydder. Hvorfor? kokker fremfører harmoni og overraskende smakskomposisjoner på tallerkenen ved at de kombinerer ingredienser og treffer de fineste nyanser med krydder. På samme måte som krydder bestemmer en rett, påvirker fugefargen gulv- og romdesignen.

Skap med full frihet – og finn den passende fargetonen med PCI Durapox Premium Multicolor. Helt etter din smak. Prøv selv!