• Gode verdier videreföres

  PCI Flexmörtel®-serien: den beste generasjonen flislim til enhver utfordring.

  Les mer
 • Videoguide trinn for trinn

  Montering med 2-komponentproduktet PCI pecilastic W-Lim

  Se mer
 • Videoguide trinn for trinn

  Montering med 1-komponentprodukter PCI Lastogum og Pecitape Bond

  Se mer
 • PCI produkter PCI-sortimentet omfatter ca. 200 produkter, som selges gjennom byggevare og flis butikker.

  Har du spørsmål knyttet til PCI-produkter ber vi deg ta kontakt med den lokale Flisekompaniet-butikk eller avdeling Kjemiske Produkter i Flisekompaniet AS.

  Produkter
Balkonger og terrasser

På grunn av deres eksponerte beliggenhet er de i høy grad utsatt for påvirkning av vær og mest utsatt for store temperatursvingninger.

Av hensyn til funksjonssikkerheten er det derfor nødvendig å planlegge balkonger og terrasser slik at de passer til formålet, samt å utføre arbeidet faglig korrekt ved nyanleggelse og istandsettelse.

Les mer
PCI- produkter forhandles i dag av Flisekompaniet.

Ønskes ytterligere informasjon, kontakt kjemisk avdeling i Flisekompaniet , eller en av Flisekompaniets butikker.

Søk din butikker

PCI Durapox® Premium

PCI Durapox® Premium fugemasse av epoksyharpiks har en smidig konsistens og er like lett å bruke som sementbasert fugemasse. Spesielt for fuging av overflater  med optisk høy kvalitet.

Se mer

PCI Nanofug® Premium

Premium-fugen er perfekt egnet for alle fliser og naturstein. Den er et trygt og sikkert valg takket være sin unike kombinasjon av optiske og tekniske egenskaper. Nä i 28 fargetoner!

Les mer

PCI Flexmørtel® S2

Fleksibel flislim til alle keramiske fliser med offisielle testrapporter.

Les mer

PCI - Den profesjonelles valg

Profesjonell byggeprosjekt krever profesjonelle produkter. Med produkter fra PCI, får du et best mulig grunnlag for et godt resultat.

For mer enn 60 år navnet PCI stått for høy kvalitet og arbeidsvennlige funksjoner i en klasse for seg selv. Både når det gjelder festing og fuge produkter for fliser og naturstein trinn lyd løsninger og produkter for reparasjon av betong.

Uansett størrelsen på et prosjekt, fungerer vi som din partner og gir teknisk support. Det er ikke overraskende at PCI er det foretrukne valget for profesjonelle.