PCI-gruppen

PCI- og THOMSIT-merkene tilhører PCI-gruppen. PCI tilbyr løsninger for legging av fliser og natursteinsbelegg samt for konstruksjonsteknikk. THOMSIT er det dynamiske merket for gulvteknologi.
Om oss
320 MIO. €
OMSETTNING FOR 2023
1150
ANSATTE
300
PRODUKTER
440.000 TONN
BYGGEKJEMISKE PRODUKTER SELGES ÅRLIG I PCI-KJERNEMARKEDENE

OM OSS

PCI er en ledende leverandør av byggekjemiske produkter. Grunnlagt i 1950, fortsetter vi suksesshistorien til i dag – som en pioner i bransjen og en pålitelig partner for handel og håndverk.

BÆREKRAFT

Bærekraft har vært en integrert del av bedriftskulturen i PCI i årevis. Fra produktutvikling over produksjon til emballasje sørger vi for at vi bruker miljøvennlige råvarer eller resirkulerte materialer.
Ledende i flere tiår

Ledende i flere tiår

Grunnleggerne av Poly-Chemie-Ingenieurgesellschaft mbH fikk sitt markedsgjennombrudd i 1951 med den legendariske PCI Emulsion. Sensasjonelle nye utviklinger som PCI FT Klebemörtel og den første løsemiddelfrie primeren basert på syntetisk harpiks gjorde selskapet til en pioner i bransjen i tiårene som fulgte. I 1981 kom PCI Flexmörtel, det første fliselimet for innendørs og utendørs bruk, på markedet og gjorde PCI til markedsleder innen flisleggingssektoren til den dag i dag.


Investeringer i fremtiden
Med løpende investeringer sikrer vi våre lokasjoner og jobbene til våre ansatte. Fokuset er på toppmoderne produksjons- og logistikkanlegg. Våre produkter er alltid tilgjengelige og når kunden på kortest mulig tid. Innenfor Tyskland garanterer vi levering av varer innen 24 timer etter mottak av bestilling.

Trygge produkter, profesjonell service
Vårt prinsipp i produktutvikling og produksjon er den beste kvaliteten med hensyn til alle produktegenskaper: enkel bearbeiding, sikker bruk og miljøvennlige - ufarlige ingredienser. Med intelligente produktsystemer tilbyr vi et oversiktlig, komplett sortiment. Som leverandør av totale løsninger har også kundeservice topp prioritet. Vi støtter spesialistforhandlere og kunder med omfattende støttetjenester – med personlig råd på stedet, opplæring og mange andre analoge former for assistanse samt et bredt spekter av digitale verktøy.

I takt med tiden
Sammen med mer enn 1150 ansatte fortsetter vi PCI-suksesshistorien som en del av MBCC Group, en av verdens ledende produsenter av byggkjemikalier. Våre kunder og forretningspartnere er i fokus for våre tanker og handlinger. Gjennom det nære og tillitsfulle samarbeidet kjenner vi de daglige kravene i detaljhandelen og på byggeplassen og utvikler de riktige løsningene – i dag for morgendagens trender.