PCI FORBEREDER SEG FOR FREMTIDEN MED ET NYTT NETTSTED
Kundene får nå en nettside med større brukervennlighet og mange flere funksjoner.
Med sin nye nettside presenterer PCI Augsburg GmbH neste steg mot den digitale fremtiden. Det nye PCI-nettstedet gjør det enklere for besøkende å finne alle verktøyene og informasjonen de trenger med minimal innsats og bare noen få klikk. Selskapet implementerte en raskere og enklere søkefunksjon og en mer praktisk navigering. En rekke nye, nyttige funksjoner inkluderer produktanbefalinger, en utvidet bokmerkeliste og mye mer.

Fokus for nettsideoppdateringen er å gjøre det enklere for brukeren å søke etter riktig produkt, produktsystem og all annen informasjon. Dette inkluderer for eksempel en enklere og enda raskere søkefunksjon. Ved å skrive inn kun to eller tre bokstaver får brukeren resultatet. Lastehastigheten på sidene har også økt betydelig. 

Det nyopprettede området «Byggeproffer bruker også» inkluderer anbefalinger for andre egnede produkter eller produktsystemer. Denne oversikten gjør det mulig for kundene – etter behov – enkelt å kombinere eller komplettere produktene de allerede har valgt. 

De detaljerte produktsidene er fullstendig revidert. Kunder og interesserte besøkende kan oppsummere dokumenter i en bokmerkeliste for nedlasting. Denne nye funksjonen dekker nå også de detaljerte bærekraftsdatabladene for hvert produkt. Relevante videoer er også tilgjengelige for utvalgte produkter. 

PCI har videreutviklet den populære forbrukskalkulatoren for den nye nettsiden. Selskapet var en av de første på markedet for byggekjemikalier som brukte dette verktøyet. Den er nå plassert mer fremtredende på startsiden og på de detaljerte produktsidene ved siden av forhandlersøket. 

"Nettsiden vår er den viktigste kanalen for å gi kunder og interesserte besøkende all relevant informasjon raskt og med et blikk," sier Stephan Tschernek, Head of Marketing PCI Group. "Derfor jobber vi hele tiden med å optimalisere nettsiden vår for å tilby deg mer brukervennlighet, høyere hastighet og enklere navigering. Du vil finne passende løsninger og systemer enda raskere og enklere med det nye PCI-nettstedet. Ta en titt og prøv det!"