Nyheter

Balkonger og terrasser
Flisekompaniet

Forbruks-
kalkulator

Velg produkt og beregn forbruk

PCI – AV FAGFOLK FOR FAGFOLK

Om oss
I mer enn 70 år har PCI Augsburg GmbH bidratt til å skape sunne og trygge boarealer og gjøre livet mer komfortabelt for oss alle. Vi tilbyr systemløsninger for fliser, naturstein og konstruksjonsteknologi med vår merkevare PCI. Som en av de ledende produsentene av byggkjemiske produkter har vårt firma ikke bare tiår med erfaring i byggebransjen, men også styrken og kapasiteten til et internasjonalt selskap. Vi støtter våre kunder i deres daglige arbeid med bærekraftige kvalitetsprodukter og et omfattende tjenestespekter.

Førsteklasses produkter og intelligente systemer
Når det gjelder produktutvikling, fokuserer vi på sikker bruk og enkel bearbeiding, samt bærekraft og sunn livsstil. De spesielle egenskapene til PCI-produktene som f.eks. temperaturuavhengig og hurtig herding, gir en effektiv arbeidsdag og rask fremdrift i byggeprosjektene Som fullserviceleverandør dekker PCI alle områder knyttet til fliser, naturstein og konstruksjonsteknologi med et tydelig og optimalt samensatt sortiment. Våre intelligente produktsystemer, der utvalgte enkeltprodukter kombineres fornuftig med hverandre, gir reell merverdi for de som planlegger og utfører håndverker.

Omfattende og individuelt tjenestetilbud
PCI-tjenestene inkluderer ikke bare et produktspekter av høy kvalitet, men også omfattende service. Vårt brede utvalg av digitale produkt- og opplæringsvideoer, e-læringprogram samt PCIs egne temauke gir praktiske fordeler for hverdagens behov. Den elektroniske systemfinneren hjelper deg raskt og enkelt å finne det riktige systemet for ditt prosjekt. Du kan også bruke vår praktiske forbrukskalkulator eller forhandlersøk, som du kan bruke til raskt og enkelt å finne PCI-spesialistforhandleren i ditt område. Vår personlige spesialistrådgiver er tilgjengelig for deg hvis du har spørsmål om eller ønsker råd om applikasjonsteknologi.
1150
PROFESJONELLE
300
PRODUKTER
70
ÅR MED KOMPETANSE