• PCI produkter PCI-sortimentet omfatter ca. 200 produkter, som selges gjennom byggevare og flis butikker.

    Har du spørsmål knyttet til PCI-produkter ber vi deg ta kontakt med den lokale Flisekompaniet-butikk eller avdeling Kjemiske Produkter i Flisekompaniet AS.

    Produkter
Balkonger og terrasser

På grunn av deres eksponerte beliggenhet er de i høy grad utsatt for påvirkning av vær og mest utsatt for store temperatursvingninger.

Av hensyn til funksjonssikkerheten er det derfor nødvendig å planlegge balkonger og terrasser slik at de passer til formålet, samt å utføre arbeidet faglig korrekt ved nyanleggelse og istandsettelse.

Les mer
PCI- produkter forhandles i dag av Flisekompaniet.

Ønskes ytterligere informasjon, kontakt kjemisk avdeling i Flisekompaniet , eller en av Flisekompaniets butikker.

Søk din butikker

Våre Anbefalinger Nr. 21: Legging av storformatfliser og kunststein – hva er viktig å huske på?

Les mer

Våre Anbefalinger Nr. 19: Problemfri legging og fuging av natur- og kunststein

Les mer

Nytt lim - PCI Flexmørtel S2: 10 gode grunner til å bruke den nye flislim fra PCI. 

Les mer

PCI - Den profesjonelles valg

Profesjonell byggeprosjekt krever profesjonelle produkter. Med produkter fra PCI, får du et best mulig grunnlag for et godt resultat.

For mer enn 60 år navnet PCI stått for høy kvalitet og arbeidsvennlige funksjoner i en klasse for seg selv. Både når det gjelder festing og fuge produkter for fliser og naturstein trinn lyd løsninger og produkter for reparasjon av betong.

Uansett størrelsen på et prosjekt, fungerer vi som din partner og gir teknisk support. Det er ikke overraskende at PCI er det foretrukne valget for profesjonelle.