Gode verdier videreføres

PCI Flexmörtel® - Den beste generasjonen flislim til enhver utfordring.

Les mer

Fuger helt etter din egen smak

Fugefargen påvirker utseendet på flisen betydelig og dermed rommet. Utnytt fargepaletten til markeringsproduktet PCI Durapox® Premium Multicolor – og finn den rette fargetonen til hver eneste flis i hele verden. 

Les mer

PCI Flexmörtel® Premium

Spesiallim til utendørs bruk med utmerket brukervennlighet og høy pålitelighet.

Les mer

Fuge- og glassmosaikk i fargeharmoni

PCI Durapox® Premium Harmony - Epoksyharpiksmørtel, spesielt til fuging av glassmosaikk

Les mer

Lekende lett

PCI Durapox® Premium - Fugemasse av epoksyharpiks som er like smidig som sementbasert fugemasse.

Les mer

Skjønnhet i sin mest universelle form

PCI Nanofug® Premium tilbyr kvalitet hele veien med en rekke intelligente egenskaper. Og Premium-fugen er perfekt egnet for alle fliser og naturstein. Den er et trygt og sikkert valg takket være sin unike kombinasjon av optiske og tekniske egenskaper.

Les mer

Balkonger og terrasser

Fagmessig planlegging og utførelse

Balkongen er et ekstra rom til avslapning, terrasser – med vakre planter og deilige hagemøbler – pynter opp hele huset. På grunn av deres eksponerte beliggenhet er de i høy grad utsatt for påvirkning av vær og mest utsatt for store temperatursvingninger.

Av hensyn til funksjonssikkerheten er det derfor nødvendig å planlegge balkonger og terrasser slik at de passer til formålet, samt å utføre arbeidet faglig korrekt ved nyanleggelse og istandsettelse.

Les mer i brosyren

Våtromssystem

Tette og sikre våtrom

Monteringsveiledning til et trygt, sikkert og godkjent PCI Våtrumssystem. Systemet er testet og godkjent i henhold til ETAG 022.

PCI har produsert produkter for flislagte våtrom i mer enn 25 år. PCI er den ledende produsenten

Last ned brosjyren på norsk

Svømmebasseng

Montering av fliskonstruksjoner i svømmebasseng

Ved oppføring eller renovering av svømmebasseng er det en rekke krav som skal være oppfylt. Selve utførelsen av arbeidet har første prioritet. Det viktigste spesifikasjonskravet er knyttet til valg av egnet flis i kombinasjon med, korrekte limtyper, fugemasser og vanntettingssystemer.

I over 50 år har PCI levert en rekke brukervennlige og nyskapende produkter, disse er nyutviklet til spesialiserte bruksområder, som for eksempel

konstruksjon av svømmebassenger.

PCIs gode renome er bygget på lang erfaring med utvikling av brukervennlige, varige og sikre fliskonstruksjoner.

Les mer i brosjyren

Naturstein

Profesjonell legging og fuging

Natursteinens karakteristiske egenskaper skaper en spesiell og luksuriøs atmosfære i ethvert rom. Det naturlige organiske materialet, den uregelmessige teksturen og de varme fargene gjør hver flis helt unik og gjør at belegningen fremstår som en eksklusiv detalj i interiøret i enhver bygning.

Ved legging av naturstein er det imidlertid viktig å ha nøyaktig kunnskap om de forskjellige steinenes ulike egenskaper. Også ved legging og fuging av flisene må kvaliteten og de spesifikke egenskapene til materialene som brukes, samsvare med kravene til behandling av den enkelte natursteinen.

PCI Augsburg GmbH har gitt seg i kast med denne utfordringen og med PCI Carra-systemet utviklet en produktserie for profesjonelle håndverkere som med bare noen få produkter tar hensyn til alle natursteinenes egenskaper og krav.

Les mer i brosjyren

Sikker renovering av kritiske underlag med PCIs avrettingssystem til gulv

Reparasjon og renovering av gulv er et område i vekst. Det er en viktig sektor innenfor byggebransjen og gir en rekke utfordringer for alle involverte parter.

Målet er å finne skreddersydde løsninger som virker og kan implementeres både raskt og effektivt.

PCI tilbyr effektive avrettingsløsninger som lever opp til disse kravene.

Les mer i brosjyren

Et perfekt underlag - gulvsparkler til alle gulvtyper

Gulv skal tilfredsstille mange forskjellige krav. I boliger og kontorbygg er det utseende og enkel rengjøring som er viktigst, mens det i nærings- og industribygg legges stor vekt på slitestyrke ved høy mekanisk og kjemisk belastning. I denne brosjyren finner du spesialtilpassede gulvsparkler fra PCI til de ulike bruksområdene.
Systemene omfatter alt fra forbehandling av underlaget til den ferdige overflaten.
Vi kan vise til mange referanser over hele Europa. Og alt er utviklet for fagfolk med PCIs produktkunnskap, service og velkjente merkenavn.

Les mer i brosjyren

PCI – en kompetent partner for hage- og landskapsarkitekter

Profesjonelle aktører setter sin lit til PCI – og det med rette. PCI tilbyr nemlig førsteklasses produkter og godt utprøvde systemer, omfattende tjenester og naturligvis pålitelige løsninger, selve fundamentet for en problemfri arbeidshverdag. Som spesialist i faget arbeider PCI kontinuerlig for å videreutvikle og forbedre produkter som hjelper hage- og anleggsgartnere samt flis- og gulvleggere å utføre en god jobb. Produksjonen foregår ved tre fabrikker i Tyskland: Augsburg, Hamm og Wittenberg – og produktene våre er utelukkende rettet mot profesjonelle aktører. I denne brosjyren presenterer vi våre spesialprodukter for hage- og landskapsdesign.

Les mer i brosjyren